Uzbuna!!! Direktorica vrtića, pod sumnjom da je uzela mito, obezbijedila srpski jogurt našoj đeci, pored izobilja crnogorskih proizvoda!


Kontroverzna direktorica vrtića “Zagorka Ivanović” sa Cetinja, Maja Mićunović, koja je na preporuku danas već pokojne URA-e i nikad jače Crkve Srbije (čija je vjernica i svakodnevno ide popovima na pričešće) odlučila je da krene sa izbačanjem crnogorskih proizvoda iz dječije ishrane i s druge strane ubači srpske. 


Gradom kruži priča da je Mićunovićka por prisilom Crkve Srbije i dobijanjem određenog procenta od ukupne količine koju kupi ustanova, koji će podijeliti sa kolegama iz URA-e i nekim od popova CS. 

Pozivamo nadležne inspekcija da naprave uvid u ekonomsku dokumentaciju vrtića i obavijeste građane Projestonice, posebice roditelje đece, zašto se direktorica Mićunović odličila za ovakav potez i da to dokaže naravno.

VOMINFO

Primjedbe

  1. Anonimno07 studenoga

    Otrovana Srpstvom od Milića

    OdgovoriIzbriši
  2. Anonimno12 studenoga

    Trijebalo bi tu litijašicu odnah išćerat iz vrtića,neka se zamonaši i tamo neka smrdi.

    OdgovoriIzbriši
  3. Anonimno27 siječnja

    E pa počeše sa Cetinja da Srbiju u vrtićima, kukala nam majka.

    OdgovoriIzbriši
  4. Anonimno01 veljače

    Zakonom nije zabranjeno bilo koji uvozbi prpizvod. Niko nam nije kriv kad nemamo svoje. U svakom sam slučaju za.jogurt Lazine, međutim mora odgovarati postotak masnoće djeci. Postoje pravila kad je ishrana u pitanju. Što se tiče crkve to ne iznenađuje jer nema đe nije bacila pitke. Većina direktorka su kadar Braticke.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Anonimno16 ožujka

      Za vašu informaciju . U Crnoj Gori imate domaćeg jogurta od onog lajt (bez nasnoce) i onog od 3,2 što je sasvim dovoljno za dečiju ishranu.

      Izbriši

Objavi komentar

Svako mišljenje je uvaženo. Budimo dostojni predstavnici svoga naroda, kulturni i umjereni. Dobrodošli na VOICE OF MONTENEGRO

Popularni postovi s ovog bloga

Obnovljen Sveti Sinod Crnogorske pravoslavne crkve

Fašizacija, politizacija i “nepotizacija” Univerziteta Crne Gore u par slika