Srpski mediji obmanjuju javnost!

Piše: Jelena Marković - potpredśednica Liberalne partije 



Na samitu U Tirani Ukrajina-Jugoistočna Evropa usvojena je deklaracija od dvanaest tačaka u kojoj se na samom početku navodi da je ničim izazvana vojna agresija Rusije na Ukrajinu i dalje najveća prijetnja za evropsku stabilnost i međunarodni mir.


Potpisom znači, izda Aleksandar srpstvo, srpski narod ili ruski i Putina a ovamo  čeka vojska srpska da se vrati na Kosovo!?

Srbija je u velikom problemu jer Vučićevi mediji proglašavaju potpisanu deklaraciju  iz Tirane kao pobjedu Vučića, a pritom ne objavljuju cjelovit tekst. 

Najvažnije su SAKRILI  njihovi mediji, i tako pretvorili veliku IZDAJU u veliku POBJEDU diktatora Vučića.

Tako da i vojvoda četnički Mandić Lama mora kriti šta se zapravo desilo u Tirani, a to je jedna velika izdaja srpskog  naroda i Srbije, na koju ce stranu rusku ili kosovsku pitanje je sad!?

Od diktatora Vučića ne smiju da prenose istinu da ne bi srpski narod vidio prevaru i obmanu.

E sad pitanje je koga je izdao, da li sopstveni narod i državu Srbiju  ili  je izvršio izdaju prema interesima Putina i Rusije ili je uradio oboje?!


Pogledajte šta piše u deklaraciji iz Tirane i šta je  potpisao Vučić pa presudite sami!


Taj je čin agresije neprihvatljiv, flagrantno je kršenje međunarodnog prava uključujući i Povelju UN, kao i zločin protiv ukrajinskog naroda“, kao i,, Lideri su jedinstveno osudili da Rusija raspiše izbore na okupiranim teritorijama"  - navedeno u prvoj tački deklaracije sa samita. 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Obnovljen Sveti Sinod Crnogorske pravoslavne crkve

Uzbuna!!! Direktorica vrtića, pod sumnjom da je uzela mito, obezbijedila srpski jogurt našoj đeci, pored izobilja crnogorskih proizvoda!

Fašizacija, politizacija i “nepotizacija” Univerziteta Crne Gore u par slika